Premii Herrnbräu

«HERRNBRÄU este una dintre cele mai vechi sortimente de bere din lume, datată din 1527. Berea germană bavareză este o bere care respectă legea puritatii proclamata de Ducele Wilhelm al IV-lea în 1516 și este câștigătoarea multor medalii de aur de-a lungul anilor.»

Medaliile de aur DLG pentru HERRNBRÄU din Ingolstadt Calitate Premiată

Suntem câștigătorii premiului „Testului Internațional de Calitate DLG 2019” pentru bere și mixuri de bere. Produsele au convins prin înaltă calitate și gust.

Ca parte a Testului internațional al calității 2019 pentru bere și mixuri de bere, centrul de testare al alimentelor din cadrul DLG (Societatea Industriei Alimentare) a premiat fabrica de bere HERRNBRÄU din Ingolstadt cu șase medalii de aur pentru:

  • HERRNBRÄU Hefe Weißbier Hell (bere albă de grâu)
  • HERRNBRÄU Hefe Weißbier Dunkel (bere neagră de grâu)
  • HERRNBRÄU Tradition Festbier (bere de tradiție)
  • HERRNBRÄU Helles Vollbier (bere blondă)
  • HERRNBRÄU Premium Pils

Marca Bürgerliches Brauhaus Altbairisch Hell, introdusă recent, în aprilie 2018, a primit imediat medalia de aur DLG. În total, experții DLG au testat mai mult de 1000 de beri. În centrul testelor de calitate au stat analizele extinse efectuate în laborator și testele senzoriale.

Directorul departamentului DLG

'' Berile premiate de către DLG sunt dovada pentru cel mai înalt nivel de artă în domeniul fabricării berii și demonstrează asta prin gustul lor. Toate produsele au fost testate în teste neutre, pe baza unor metode de testare verificate științific, de către experți special pregătiți pentru evaluarea calitații berii ''

Customer image

Thomas Burkhardt

Produsele testate care îndeplinesc criteriile de calitate DLG, sunt premiate DLG în aur, argint sau bronz. Toate produsele premiate sunt publicate pe pagina: www.dlg-verbraucher.info